Featured Posts
Κατεβαστε δωρεαν το Advanced SystemCare 7 PRO

Κατεβαστε δωρεαν το Advanced SystemCare 7 PRO

Το Advanced SystemCare 7 Pro προσφέρει αυτοματοποιημένη και all-in-one την υπηρεσία φροντίδας Η/Υ που αφαιρεί τα κακόβουλα λογισμικά, προσφέρει επίση:  Registry ...

περισσότερα

Dell Venue 8 7000 το λεπτότερο tablet στο κόσμο

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην νέα ταμπλέτα Dell Venue 8 7000, που η εταιρεία ισχυρίζεται ότι είναι το ...

περισσότερα

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του iPhone 6 και του iPhone 6 Plus

Τα τεχνικα χαρακτηριστικα του iPhone 6 και του iPhone 6 Plus

Στο προηγούμενο άρθρο σας κάναμε μια περίληψη όσο αφορά τα νέα προϊόντα της Apple, το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus, ...

περισσότερα

Ερχεται το νεο iOS8, τι νεο υπαρχει στο iSO8

Ερχεται το νεο iOS8, τι νεο υπαρχει στο iSO8

Με την προετοιμασία για το  iPhone 6 η Apple φαίνεται ότι προετοιμάζει να λανσάρει και το καινούριο λειτουργικό σύστημα, το ...

περισσότερα

Πως αντιδρα ενα παιδι μπροστα σε εναν υπολογιστη της δεκαετιας του '70

Πως αντιδρα ενα παιδι μπροστα σε εναν υπολογιστη της δεκαετιας του '70

Κάποτε υπήρξε ένα πολύτιμο εργαλείο που ξεπερνούσε τη φαντασία. Σήμερα όμως, τέσσερις δεκαετίες αργότερα, αποτελεί ένα άχρηστο αντικείμενο. Τουλάχιστον σε ...

περισσότερα

Κατεβαστε δωρεαν Keylogger

Μαρτίου 29, 2014 Δημοσιεύτηκε από Luka

Κατεβαστε δωρεαν Keylogger

Δωρεαν Keylogger

Δωρεάν Keylogger είναι αόρατο καταγραφικό πληκτρολόγησης κατάσκοπος. Είναι σχεδιασμένο για συγκεκαλυμμένη επιτήρηση και παρακολούθηση της δραστηριότητας PC. Με αυτό το πρόγραμμα θα ξέρετε τι κανουν οι άλλοι χρήστες στον υπολογιστή και να παρακολουθείτε τη χρήση του Διαδικτύου τους.

Είναι παρακολουθήσεις που πληκτρολογείται στο πληκτρολόγιο (συμπεριλαμβανομένων των κωδικών πρόσβασης, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συνομιλίες, έγγραφα κ.λπ.), παρακολουθεί τις αλλαγές πρόχειρο και όλα τα πλοήγηση στο internet. Στη συνέχεια, συλλέγει όλες τις πληροφορίες για μυστικές εκθέσεις σε έναν σκληρό δίσκο, ώστε να μπορείτε να το δείτε αργότερα. Αυτό το πρόγραμμα είναι αόρατη για όλους, εκτός από εσάς. Απλά πατήστε ειδικό πλήκτρο συντόμευσης για να το εμφανίσετε.

Έχετε παιδιά; Με Δωρεάν Keylogger, μπορείτε να τους προστατεύσει από επικίνδυνες επαφές. Μπορείτε να διαβάσετε online chatting και e-mail τους. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθείτε επισκέφθηκε ιστοσελίδες. Και μην διστάσετε! Έχετε το δικαίωμα να γνωρίζουν, επειδή είστε ένας γονέας. Το Keylogger θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε εάν ή όχι η φίλη σας, ο φίλος, γυναίκα ή σύζυγος σας εξαπάτα οταν είστε μακριά.

Είστε ένα αφεντικό; Μήπως όλοι οι υπάλληλοί σας χρησιμοποιούν τους πόρους του υπολογιστή τους και σύνδεση στο Internet αποκλειστικά για την επιχείρησή σας; Εργάζονται σκληρά, όπως όταν είστε μακριά, όπως κάνουν όταν βλέπουν πάνω από τους ώμους; Μήπως υποψιάζεστε την παραγωγικότητα των εργαζομένων σας λείπει; Δωρεάν Keylogger μπορεί να βοηθήσει. Ακριβώς το εγκαταστήσουν στους υπολογιστές τους και μπορείτε να δείτε τις εκθέσεις κατάσκοπος ανά πάσα στιγμή μέσω LAN. Απλά ανοίξτε τους ακόλουθους φακέλους στους υπολογιστές τους. Φυσικά, θα πρέπει να έχετε διοικητικές privilegies σε αυτό το δίκτυο.

Ξεχάσατε πληκτρολόγηση; Πόσες φορές έχετε χάσει σημαντικά δεδομένα πληκτρολογούνται σε επεξεργαστή κειμένου, όταν ο υπολογιστής σας ξαφνικά ταχυκαταψυγμένο και εφαρμογή ματαιώθηκε για κανέναν καλό λόγο; Με Δωρεάν Keylogger λειτουργία, θα είστε σε θέση να ανακτήσει το κείμενο που έχετε πληκτρολογήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Κατεβαστε δωρεαν Keylogger 4.00/5 (80.00%) 4 votes
Print Friendly

Luka

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookGoogle Plus

Report Error

Report ErrorClose

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του Greek Nea θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

 

 
css.php
Διαβάστε επίσης και close